Upoznajte Hot mess – Jedini splav u Beogradu sa bazenom

Oni koji nisu posetili dobro poznato mesto na reci, upoznajte Hot mess – jedini splav u Beogradu sa bazenom koji će vam obezbediti najbolje žurke ikada. Splav koji se već nekoliko godina nalazi na vrhu liste najboljih splavova u Beogradu i ove godine otvara svoja vrata i garantuje vrhunsku sezonu.

Splav Hot Mess je mesto kalitetnih izlazaka, vrhunske muzike i jedinstvenog druženja, najviše zahvaljujući enterijeru. Sa obzirom da je ovo jedini splav koji poseduje bazen na sredini, budite uvereni da ćete sigurno uživati.

Tokom dana možete uživati u kupanju i suncu, ukusnoj klopici i najboljim koktelima, dok tokom večeri ovo postaje ekskluzivno mesto za izlazak. Ono što vas svakako očekuje jeste odličan provod, specijalna gostovanja i večeri sa različitim konceptima.

Vajb i atmosfera uvek su na samom vrhuncu, zato ne sumnjajte u celokupnu organizaciju stručnog tima koji znaju šta je beograđanima potrebno.

Očekuje vas mnogo toga novog, ali ono što svakako ostaje kao i predhodnih godina, jeste jedinstvena atmosfera koja se može osetiti samo na splavu Hot Mess.

Spremite se za jedinstvenu sezonu na splavu Hot Mess i prepustite se magiji najlepšeg splava u Beogradu.

Rezervišite vaše mesto na splavu Hot Mess pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).