Splav River – kultno mesto sjajnog provoda

Već dugi niz godina splav River je kultno mesto sjajnog provoda. Njegova popularnost ne jenjava, već neprekidno raste. To važi i za klub Cinema, koji predstavlja njegovu zimsku varijantu. Smatra se da ko se nije partijao na legendarnom Riveru, taj nije ni iskusio sve čari beogradskog noćnog ludila i provoda.

Čuvena adresa noćnog života Ušće bb, ugostila je i splav River, smešten na novobeogradskom keju u podnožju Brankovog mesta.

 

Splav River – muzički repertoar

Splav River neguje raznolik muzički repertoar. Možete se veseliti i đuskati uz narodnjake, pop zvuke, ali i R’n’B numere. Splavom River odzvanjaju najveći hitovu u izvođenju najpoznatijih muzičkih imena, poput: Peđe Medenice, Amar Gileta, Ace Lukasa, Aleksandre Prijović, Ćema, Maye Berović, Tanje Savić i mnogih drugih. Muzički program na Riveru uglavnom se organizuje pet dana u nedelji.

 

Enterijer splava River

Brižljivo dizajniran enterijer splava River koncipiran je tako da na njemu nema loše odabranog mesta na kome ćete se sa prijateljima smestiti. Bilo da izaberete udobni separe, barski sto ili visoko sedenje bićete u samom srcu događanja na splavu. Ostavljeno je i dovoljno prostora da se opušteno raskomotite, a kada Vas usijana atmosfera ponese i zaplešete.

 

Ekipa na splavu River

Redovna ekipa na splavu River sastavljena je od gostiju različitih generacija. Brojne ljubitelje noćnog života na River ne privlači samo maksimalno dobar provod, već i prisustvo najatraktivnijih devojaka i momaka. Dobro je poznata činjenica da se na splavu River okupljaja i provodi i veliki broj poznatih ličnosti iz javnog života prestonice.

Iako može da istovremeno ugosti oko 500 posetilaca, ogromna popularnost splava River zahteva da svoje rezervacije napravite na vreme jer slobodnog mesta više ovde nema.