Splav Hot Mess – najatraktivniji letnji provod

Splav Hot Mess najavljuje najatraktivniji letnji provod i ove sezone. Ukoliko se po jutru dan poznaje, nema sumnje da će obećanje i ispuniti.

Svaki dan na splavu Hot Mess je svojevrstan spektakl, a radno vreme mu je sviih sedam dana u nedelji, od ranih jutarnjih do poznih noćnih časova.

Hot Mess je i mesto za buđenje uz omiljenu kafiu i doručak, kao i mesto za dnevno opuštanje i neponovljivo noćno ludovanje.

 

Splav Hot Mess – najatraktivniji letnji provod
Splav Hot Mess – najatraktivniji letnji provod

 

Dnevni provod na splavu Hot Mess je raznolik i za svakoga nudi po nešto. Magičan pogled i osvežavajući koktel. Prijatan ručak sa porodicom i prijateljima. Specijalitete sa roštilja, jela od ribe, paste, salate i najukusnije deserte.

Kupanje u bazenu, izležavanje u separeima u obliku kreveta, i uživanje u društvu najatraktivnijih lepotica i najvećih beogradskih šmekera. Dnevne žurke čija je popularnost uveliko prevazišla granice Srbije, pa okuplja i veliki broj stranaca željnih savršenog letnjeg uživanja.

 

Splav Hot Mess – najatraktivniji letnji provod
Splav Hot Mess – najatraktivniji letnji provod

 

Najatraktivniji noćni provod kreće sa večernjim žurkama splava Hot Mess. Slobodnih mesta nema, atmosfera je euforična a energija fantastična. Najbolji RnB i House muzički repertoar biraju di-džejevi, poput DJ Lea, DJ Ike i DJ Atile. Na splavu Hot Mess se ne sedi i ne stoji, već opčinjeno pleše u ritmu užarenog provoda.

 

SPLAV HOT MESS – REZERVACIJE

 

Najbrži način da za splav Hot Mess napravite rezervaciju je da pozovete 062 262 212 (SMS, WhatsApp, Viber) i odaberete željeno mesto.

 

SPLAV HOT MESS – ADRESA

 

Splav Hot Mess dobro je poznata lokacija redovnim uživaocima prestoničkog provoda. U pitanju je adresa Ušće bb, tik uz Muzej savremene umetnosti.

Do splava Hot Mess lako se stiže gradskim prevozom ili taksijem. Ukoliko se odlučite za dolazak automobilom, naglašavamo da se u blizini nalazi, kako besplatan kejski parking, tako i ulični parking.