Savršena Nova godina u restoranu Zlatnik hall

I ove godine očekuje vas savršena Nova godina u restoranu Zlatnik hall koja će vam prirediti nezaboravan doček Nove godine. Priuštite sebi veče za pamćenje i budite deo najekskluzivnijeg dočeka u Beogradu. Kao i predhodne godine, organizacija će biti besprekorna i očekuje vas mnoštvo iznenađenja.

 

NOVA GODINA RESTORAN ZLATNIK HALL 2021

 

restoran zlatnik hall nova godina

 

Nova godina restoran Zlatnik Hall 2021 biće i ovog puta jedan od najpopularnijih dočeka za koji se iz godine u godinu traži karta više. U dobrom ritmu i još boljoj atmosferi dočekaćete ponoć sa svojim najmilijima i ući ćete u godinu koja sledi u dobrom raspoloženju i sa stilom.

Predhodna novogodišnja noć bila je obeležena nastupom Zvezda granda koje su učinile veče tolikom posebnim. Sve do kasnih sati pevali su se najveći muzički hitovi a dobro raspoloženje moglo se videti na licima svih prisutnih.

Cena karte kretala se od 35€ i u cenu je bila uračunata svečana večera kao i neograničena konzumacija domaćih pića, dok su strana pića bila u ponudi po promotivnim cenama.

Sigurni smo da će sledeća Nova godina biti još bolja nego predhodne kao i da ćete u potpunosti uživati u celokupnoj organizaciji menadžmenta restorana Zlatnik Hall. Spremite se za nezaboravnu noć i dočekajte ponoć sa stilom!

Obezbedite sebi kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).