Savršen doček Nove godine u event centru Kopernikus 610

Za kvalitetno novogodišnje veče, očekuje vas savršen doček Nove godine u event centru Kopernikus 610. Budite deo najelegantnijeg dočeka u Beogradu i provedite se nezaboravno uz vaše najdraže.

Očekuje vas elegantan i luksuzan ambijent koji će prosto sijati u najluđoj noći, a očekuje vas i niz iznenađenja koja će vas sigurno obradovati.

EVENT CENTAR KOPERNIKUS 610 DOCEK NOVE GODINE

event centar kopernikus 610 nova godina
Event centar Kopernikus 610 Nova godina

Event centar Kopernikus 610 doček Nove godine je svake godine jedan od najpopularnijih dočeka u Nova godina Beograd koji svim posetiocima pruža nezaboravan ugođaj. Opremljen i dekorisan sa stilom, pružiće vam magične trenutke za pamćenje koje ćete podeliti sa vašim najdražima.

Nova godina kao jedan od najlepših praznika koji nam budi posebnu euforiju, uz kvalitetno novogodišnje veče dobiće potpuno novu dimenziju. Smatramo da je event centar Kopernikus 610 idealan odabir za one koji uživaju u komforu i eleganciji.

Očekuje vas kvaltietna svečana večera, elegantno sedenje kao i atraktivan muzički odabir koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Tropico bend i Milica Todorović samo su neki od sjajnih muzičara koji su imali priliku da doček Nove godine u event centru Kopernikus 610 učine nezaboravnim.

Pevalo se i igralo do zore, uz opuštenu atmsoferu i puno energije, ovo je definitivno bio jedan od najboljih novogodišnjih večeri.

Ako želite da uživate sa stilom, event centar Kopernikus 610 čini se kao savršeno mesto za vas i vaše prijatelje.

Rezervišite kartu za doček Nove godine pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).