Nova godina 2022. uz Acu Pejovića u hotelu Metropol

Nova godina 2022. uz Acu Pejovića u hotelu Metropol definitivno je doček koji beleži izuzetno voleko interesovanje. Ovog puta hotel Metropol prouštiće vam senzacionalan provod uz našu muzičku legendu Aco Pejović koji zaista ume da priredi neverovatnu atmosferu i svojim pesmama probudi sve emocije.

Aco Pejović Nova godina je fraza koja se najviše pretražuje poslednjih godina jer su njegovi nastupi zaista posebni i dinamični. Uživajte na poseban način kada je Nova godina 2022 u pitanju i priuštite sebi magične trenutke uz vaše najdraže.

Sve dodatne informacije o dočeku u hotelu Metropol možete dobiri putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Hotel Metropol Nova godina definitivno svake godine privlači sve više ljudi da požele da proslave poslednji dan u godini baš ovde, a razlog tome jeste raskošan ambijent i uvek atraktivna ponuda. Činjenica je da u hotelu Metropol nastupa uvek neko od najvećih muzičkh zvezdi, pa je i ovog puta definitivno napravio pravi odabir.

Hotel Metropol pažljivo je pripremio svoju ponudu i obezbedio vam najfinije zalogaje u novogodišnjoj noći na bazi švedskog stola, koji će vas sigurno oboriti sa nogu. Što se pića tiče, očekuje vas bogata selekcija najfinijih pića koje će se plaćati po utrošku. Nema sumnje da će ovo biti premium doček Nove godine i da vas očekuje mnoštvo iznenađenja i lepih trenutaka.

Hotel Metropol poseduje luskuznu salu u kojoj će novogodišnje veče blistati, zato zablistajte i vi na pravi način, a vaše karte možete rezervisati putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).