Kimberly Clark Beograd

 

Ukoliko tražite najboljeg proizvođača u oblasti higijenskih proizvoda i to na globalnom nivou, onda je Kimberly Clark Beograd za vas. Njihova zastupljenost je velika u svetu kao i na našem tržištu, što govori o kakvoj kvaliteti proizvoda se radi. U ponudi imaju higijenske proizvode koji su efikasni i koji nisu štetni za životnu sredinu, stvarajući tako manje otpada i zdravije okruženje.

 

Kimberly Clark proizvodi prilagođeni su svim zahtevima klijenata, od onih u kancelariji, preko onih što rade u fabrikama pa do bolničkog osoblja. Lako uklopivi dizajn, jednostavnost korištenja, kvalitet proizvoda i štednja pri doziranju, čine ove proizvode vrhunskim koji će iz svakog prostora da izvuče maksimum i da doprinese zadovoljnijem iskustvu korisnika. U nastavku teksta opisaćemo nekoliko Kimberly Clark proizvoda, koji svakako zaslužuju vašu pažnju.

 

 

Sapun tečni Kleenex Kimberly – Clark

 

kimberly-clark-beograd-2

 

Verujemo da svi znate da je čistoća ruku pola zdravlja, tako da je veoma važno sa čim ćemo da ih operemo. Tečni sapun Kleenex Kimberly – Clark predstavlja odlično rešenje za higijenu vaših ruku, jer osim prijatnog cvetnog mirisa, predstavlja formulu najvišeg kvaliteta. Ovaj sapun na efikasan način čisti i neguje vašu kožu bez isušivanja. Sjajna je solucija za pranje ruku na vašem radnom mestu, a pogodan je i za upotrebu u ugostiteljstvu, bolnicama, kancelarijama i prehrambenoj industriji. Jedna litra omogućava i do 1111 pranja ruku što uveliko smanjuje potrebu za dopunu, a samim tim štedi vaše vreme. Dozatori ovih sapuna su veoma jednostavni za upotrebu i uklapaju se u svaki ambijent.

 

 

 

Dispanzer za tečni sapun Kimberly Clark

 

kimberly-clark-beograd-3

 

Pored kvalitetnog sapuna, od nezanemarive je važnosti da i dispanzer za tečni sapun bude pouzdan. Elegantnog je dizajna, a napravljen je od nerđajućeg čelika sa kontrolisanim doziranjem, što ga čini savršenim proizvodom za bilo koji toalet u kojem je higijena od velikog značaja. Jednostavan je za čišćenje i za otvaranje, a zaobljeni gornji deo dispanzera sprečava nakupljanje prašine i prljavštine. Moderan dizajn omogućuje da se uklopi u svaki toalet i da mu pruži profesionalan izgled.

 

 

 

Dispanzer za ubrus u rolni na senzor Kimberly Clark

 

kimberly-clark-beograd-4

 

Kako bi odgovorio na vaše potrebe, dispanzer za ubrus u rolni Kimberly Clark radi sa najvećim kapacitetom i fleksibilnošću. Čak do 1760 ubrusa može da stane u dispanzer, a pametno doziranje papirnih ubrusa štedi vam vreme i novac. Pametni senzor koji se nalazi na donjem delu držača čini ga jednostavim za upotrebu, a pored toga obezbeđuje maksimalnu higijenu vaših ruku. Pored prekidača za kontrolu dužine papira, tu je i prekidač za odlaganje vremena. Na dispanzeru postoji i svetlo indikatora za označavanje da je baterija pri kraju, kao i svetlo koje označava da je papirni ubrus pri kraju.

 

Ovlašćeni uvoznik i distributer brenda Kimberly Clark za Srbiju je Hygiene Pro Team, koji odgovorno ispunjava sve zahteve svojih klijenata, imajući u fokusu kvalitet usluge i potrebe tržišta.

 

Priuštite vašim gostima, zaposlenima i na kraju samom sebi sjajne Kimberly Clark proizvode, čija će kvaliteta i elegantan dizajn da ostave pozitivan utisak na ljude, što verujemo da i jeste cilj.

 

 

 

V.R.