KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: BLA BLA band
PIĆE: Po utrošku
HRANA: /
CENA: 1000 dinara
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000

OPIS

Srpska Nova godina 2025 - TRADICIJA NACIONALNI RESTORAN

Tradicija Nacionalni Restoran srpska Nova godina je novootvoreni biser naše kulinarske scene smešten u samom srcu Dorćola. Predstavlja spoj tradicije i modernog ukusa i nudi fantastičan ambijent, vrhunsku hranu, odličan provod i nezaboravno iskustvo za sve goste. Njegova vizija je da postane epicentar srpske kulture, koji će vam omogućiti da uživate u najukusnijim jelima koja odišu autentičnošću i tradicijom.

 

TRADICIJA NACIONALNI RESTORAN DOČEK SRPSKE NOVE GODINE 2025

 

Tradicija Nacionalni Restoran srpska Nova godina 2025 je pravo gastronomsko utočište koje očarava posetioce svojom bogatom tradicijom srpske kuhinje. Njegova autentična atmosfera oživljava duh prošlih vremena, pružajući gostima vrhunsko iskustvo koje zadovoljava i najistančanije ukuse.

Ovaj restoran je ne samo simbol srpske kulinarske baštine, već i mesto gde se novogodišnje proslave pretvaraju u fenomenalna iskustva. Sjajno i posvećeno osoblje pruža besprekornu uslugu, brinući se da svaki detalj bude savršen, stvarajući nezaboravne trenutke. Od intimnih porodičnih okupljanja do velikih događaja kao što je proslava srpske Nove godineTradicija nacionalni restoran na Dorćolu je mesto koje oživljava duh srpske gostoljubivosti i kulinarske raskoši.

Proslava srpske Nove godine u Tradicija nacionalnom restoranu je specijalna prilika da uživate sa vašim najdražima i doživite nezaboravne trenutke.

 

REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

MUZIKA

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas fantastični BLA BLA band!

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

CENA

Cena ulaza za srpsku Novu godinu je 1000 rsd. 

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In