KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Nenad Ćeranić
PIĆE: Po utrošku
HRANA: /
CENA: Ulaz besplatan
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000

OPIS

SRPSKA NOVA GODINA 2025 - TRADICIJA NACIONALNI RESTORAN MATINEE

Tradicija Nacionalni Restoran Matinee Srpska Nova godina je novootvoreni biser naše kulinarske scene smešten u samom srcu Dorćola. Predstavlja spoj tradicije i modernog ukusa i nudi fantastičan ambijent, vrhunsku hranu, odličan provod i nezaboravno iskustvo za sve goste.

Matinee u Tradicija nacionalnom restoranu biće jedan od najboljih partija pred samu ponoć, koji garantuje vrhunski provod.

 

START: 14h

AGE LIMIT: 25+

DRESS CODE: Elegant

 

 

TRADICIJA NACIONALNI RESTORAN MATINEE SRPSKA NOVA GODINA 2025

 

 

Tradicija Nacionalni Restoran Nova godina 2025 je pravo gastronomsko utočište koje očarava posetioce svojom bogatom tradicijom srpske kuhinje. Ovaj restoran je ne samo simbol srpske kulinarske baštine, već i mesto gde se novogodišnje proslave pretvaraju u fenomenalna iskustva. Sjajno i posvećeno osoblje pruža besprekornu uslugu, brinući se da svaki detalj bude savršen, stvarajući nezaboravne trenutke.

 

Tradicija Nacionalni restoran matinee srpska Nova godina 2025 je žurka koja se ne propušta. Zagrejte se kvalitetno pred novogodišnje veče i to u najlepšem restoranu Tradicija koji će vas oboriti sa nogu celokupnom organizacijom. Očekuje vas mnogo dobre muzike kao i atmsofera za pamćenje.

 

Obezbeđen parking za goste restorana 

 

 

REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

MUZIKA

U pripremi za novogodišnju noć zabavljaće vas fantastični Nenad Ćeranić!

CENA

 

Ulaz je besplatan. 

 

PIĆE

 

Piće se plaća po utrošku.

 

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In