KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Isak Šabanović
PIĆE: All inclusive
HRANA: Svečana večera
CENA: od 125 €
KONTAKT: 062 111 22 33

 

ADRESA

Ušće bb, Beograd

OPIS

NOVA GODINA 2024 - SPLAV MOVE

 

Splav Move Nova godina je odlična prilika da doživite nezaboravne trenutke sa vašim najdražima. Očekuje vas vrhunska zabava i muzički spektakl koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim!

 

SPLAV MOVE NOVA GODINA 2024


Splav Move Nove godina 2024 
je specijalna prilika da doživite najlepšu Novu godinu i prepustite se odličnoj organizaciji koja na ovom splavu nikada ne manjka. Spremite se za fenomenalnu atmosferu i magiju koja će prostrujati ovim popularnim splavom!

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 

 

MUZIKA

Isak Šabanović je jedan od najpopularnijih pevača danšnjice i možete biti sigurni da će vam prirediti novogodišnji spektakl za pamćenje!

 

CENA

Cena po osobi se kreće od 125€ do 160€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Pored navedenih elegantnih mesta za sedenje koja se prodaju i plaćaju po osobi (stolici) postoje i separei koji se prodaju u paketima za 950€ i ti paketi uključuju rezervaciju separea, kompletnu večeru, neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, i po želji, bez doplate dobijate 7, 8 karata u zavisnosti koliko vas ima i gratis jednu flašu šampanjca Moet&Chandon.

 

SILVER ZONE: 125€

GOLD ZONE: 140€

VIP WHITE: 150€

VIP BLACK: 160€

PAKET EMERALD SEPARE: 950€ (u cenu uključeno 7,8 karata+gratis 1 Moet&Chandon)

 

MAPA PROSTORA:

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In