KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Snežana Đurišić
PIĆE: All inclusive
HRANA: Svečana novogodišnja večera
CENA: 100 €
KONTAKT: 062 111 22 33

 

 

ADRESA

Carigradska 23, Beograd

OPIS

Doček 2024 - Restoran Stara Livnica

 

Restoran Stara Livnica doček Nove godine je specijalna prilika da uživate u prijatnom ambijentu i odličnoj atmosferi za doček Nove godine. Restoran se nalazi na Dorćolu u Beogradu na adresi Carigradska 23. Budite deo najlepšeg dočeka Nove godine u prelepom ambijentu restorana Stara Livnica. Ukoliko tražite ekskluzivan doček Nove godine, sa odličnom ponudom hrane i pića po odličnoj ceni, onda je ovo pravi doček za Vas!

 

RESTORAN STARA LIVNICA DOČEK NOVE GODINE 2024

 

Restoran Stara Livnica doček Nove godine 2024 je mesto gde ćete apsolutno uživati u svakom momentu, u profesionalnoj uslugi, odličnoj ponudi, prelepom ambijentu i atmosferi koja će bez ikakve sumnje biti za pamćenje. Veče uoči dočeka Nove godine zabavljaće vas velika zvezda Snežana Đurišić, koja će svojim fantastičnim glasom i svojim hitovima, bez sumnje dovesti atmosferu do vrhunca!

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA

restoranu Stara Livnica Beograd Nova godina nastupiće kraljica narodne muzike – Snežana Đurišić!

Snežana Đurišić je jedna od najcenjenijih pevačica na našim prostorima i zasigurno će Vam prirediti nezaboravan doček, ispunjen najlepšim trenucima, najvećim hitovima i novogodišnjom čarolijom.

Publika je dobro upoznata sa Snežaninim vrhunskim nastupima i besprekornim vokalom punim emocije, kao i hitovima koji se ne zaboravljaju, među kojima su i Imena mi mog, Pričaj mi, pričaj, Sve je prošlo među nama, Kleo se, kleo , tako da se možete pripremiti da Novu godinu dočekate uz pravi muzički spektakl.

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In