KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Muzika uživo
PIĆE: Po utrošku
HRANA: A la carte meni
CENA: 20€
KONTAKT: 061-330-3338
ADRESA

Jocina Ada bb Belgrade, 11070

OPIS

Restoran SavaSava Concept jedan je od restorana gde će doček Nove godine biti prava bajka. Ako želite da uživate u novogodišnjoj noći daleko od gradske gužve, onda je ovo mesto idealno za vas i vaše prijatelje. Nalazi se Jocinoj Adi, na reci Sava sa novobeogradske strane i predstavlja pravu malu oazu mira i uživanja.

Ako želite da doživite Novu godinu na posebnom mestu i u zaista posebnom ambijentu, restoran SavaSava vas sa zadovoljstvom očekuje da zajedno proslavite godinu koja sledi.

Restoran SavaSava doček Nove godine 2023 vam sprema vrhunski provod uz dobro poznati Rush bend koji će se potruditi da zaista uživate. Cena karte iznosi 70€ i obuhvata ulaz i večeru na bazi švedskog stola.

Uživaćete u neodoljivim ukusima i autentičnom provodu po čemu nas mnogi pamte. Potrudićemo se da ne zaboravite ovaj doček Nove godine i da nam se ponovo rado vratite. Ne propustite najbolji doček Nove godine u restoranu SavaSava!

DNEVNA ŽURKA:

Restoran SavaSava organizuje i dnevnu žurku gde vas očekuje fantastična ponuda hrane i najlepši zvuci tamburaša tokom celog dana.

Proverite ponude Srpska nova godina


MUZIKA

U novogodišnjoj večeri očekuje vas sjajan provod - muzika uživo.

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

 

HRANA

A la carte meni.

DNEVNA ZURKA / PONUDA HRANE:

Svadbarski kupus

Domaća sarma

Projice

Praseće pečenje

 

CENA

Cena karte iznosi 20€ po osobi.

Cena karte za reprizu Nove godine - 40€ po osobi.

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In