KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Biljana Marković, Biljana Barjaktarević, Nemanja Đurđević i Dragica Zlatić
PIĆE: All Inclusive
HRANA: Svečana novogodišnja večera
CENA: od 65€
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Ada Ciganlija BB, Beograd

OPIS

Nova godina 2025 – Azzaro Green

 

Restoran Azzaro Green Nova godina i ovog puta spremio je za vas doček za pamćenje i najluđi provod u Beogradu. Doček Nove godine u svečanoj sali restorana Azzaro Green je posebna prilika da doživite novogodišnje veče koje se dugo pamti.

Ovaj restoran poznat je po vrhuskoj usluzi i bogatom gastronomskom izboru i jedan je od omiljenijih i ekskluzivnijih restorana u Beogradu. Uživajte u odličnoj ponudi hrane i pića, kao i vrhunskom muzičkom repertoaru koji smo spremili za vas.

AZZARO GREEN NOVA GODINA 2025

Restoran Azzaro Green Nova godina 2025 - budite deo nezaboravnog dočeka Nove godine, u prelepom ambijentu restorana Azzaro Green, sa vrhunskom uslugom i profesionalnim osobljem.

Nova godina uz fantastične muzičke zvezde - Biljanu Marković, Biljanu Barjaktarević, Nemanju Đurđević i Dragicu Zlatić biće za pamćenje. Nema sumnje da će ova fenomenalna muzička ekipa svojim fantastičnim glasovima i repertoarom čak i premašiti sva vaša očekivanja. Rezervišite vaše mesto na vreme!

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA

Nezaobilazni faktor novogodišnje noći za pamćenje je svakako atraktivan muzički program! Zbog toga smo za vas pripremili fantastičnu grupu muzičara - Biljanu Marković, Biljanu Barjaktarević, Nemanju Đurđević i Dragicu Zlatić koja će dovesti atmosferu do usijanja!
Uživajte u hitovima narodne i zabavne muzike i dočekajte Novu godinu na pravi način uz sjajan muzički program koji smo spremili za vas.

CENA

 

Cena po osobi se kreće od 65€ do 95€ u zavisnosti od pozicije stola u sali (videti na mapi sedenja ispod).

 

• Bronz paket – 65€
 Silver paket – 75€
• Gold Paket – 85€
• VIP Paket – 95€

 

Cena karte uključuje elegantno mesto za sedenje, neograničenu konzumaciju bogate ponude pića i hrane tokom cele noći.

MAPE PROSTORA

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In