KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Nikola Đokić i Aleksandra Stanojković
PIĆE: Neograničeno
HRANA: Gala večera
CENA:  Od 45€
KONTAKT: 062 111 22 33, 062 262 212
ADRESA

Tošin bunar 161

OPIS

Dočekajte Novu godinu u potpuno renoviranom Perla event hall -u, u samom centru Novog Beograda, a u blizini Novog mosta na Adi i Bežanijske kose, na adresi Tošin bunar 161.

Prethodnih godina ovaj doček je tradicionalno jedan od najtraženijih restoranskih dočeka u Beogradu i uvek je rasprodat do poslednjeg mesta, mnogo pre Nove godine.

Jedna od glavnih prednosti je da kompleks Perla poseduje dve sale, restoransku i svečanu. Obe sale su postavljene u banket postavci (svaki gost ima sedeće mesto) gde se gosti mogu udobno i bez guranja smestiti.

Perla event centar je opremljen najnovijim sistemom klimatizacije i ventilacije i poseduje veliki parking sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem kao i besplatan Wi-Fi.

Restoran Perla, što na italijanskom znači biser, čeka vas da zajedno zasijamo u novogodišnjoj noći.

Doživite glamurozan doček Nove godine u ekskluzivnom prostoru, restorana Perle. Veoma prihvatljiva ponuda, ljubazno i profesionalno osoblje, kao i fenomenalni izvođači učiniće vašu Novu godinu nezaboravnom.

 

INFO&REZ: 

                   062/111-22-33

                   062/262-212

                   060/66-82-463

MUZIKA
Za novogodišnju noć zabavljaće vas dva vrhunska vokala: Nikola Đokić i Aleksandra Stanojković u pratnji benda.
Nikola i Aleksandra su javnosti poznat kao učesnici i finalisti takmičarskih formata Zvezde granda i Pinkove zvezde. Prepoznatljivi su po izuzetno energičnom nastupu i prelepim duetima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.Ova dva vrsna vokala, uz pratnju vrhunskih muzičara izvodiće najveće hitove narodne i pop muzike izvođača kao što su: Saša Matić, Ceca, Aca Lukas, Seka Aleksić, Lepa Brena, Dara Bubamara, Milica Pavlović, Haris Džinović i mnogi drugi...
PIĆE
Neograničena konzumacija domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića:Vino:⦁ Rubin Rose⦁ Plantaže Krstač belo vino⦁ Plantaže Vranac crveno vino

Gazirani sokovi:
⦁ Coca-cola
⦁ Fanta
⦁ Bitter lemon
⦁ Tonic water
Negazirani sokovi:
⦁ Nektar jabuka
⦁ Đus
⦁ Breskva
 
Rakije:
⦁ Šljiva
⦁ Kajsija
Žestina:
⦁ Vinjak
⦁ Votka
⦁ Vermut
⦁ Pelinkovac
⦁ Džin
Vode:
⦁ Gazirana
⦁ Negazirana
Piva:
⦁ Lav
⦁ Jelen
⦁ Zaječarsko
HRANA
Prednost je što se priprema hrane vrši se u kuhinji samog objekta, tako da se hrana poslužuje sveže pripremljena. Posluženje se vrši od strane profesionalnih konobara, svakom gostu za svoj sto – set meni.Ovim restoran Perla želi da svojim gostima prezentuje svoju ponudu vrhunskih specijaliteta koji se pripremaju za luksuzne proslave tokom cele godine.Ponudu za kompletnu svečanu večeru čine:Predjelo:⦁ Goveđa pršuta⦁ Svinjska pršuta⦁ Dimnjeni ramstek

⦁ Pečenica

⦁ Kulen

⦁ Proja

⦁ Pita sa sirom

⦁ Kajmak

⦁ Urnebes

⦁ Feta i beli sir

Glavno jelo:
⦁ Roštilj mešano meso
(pileći batak, ćevapi, kobasica, dimnjena vešalica)
⦁ Pekarski krompir
⦁ Kupus i zelena salata
⦁ Hleb i peciva
Desert:
⦁ Sitni kolaci
Postoji mogućnost posnog menija uz najavu prilikom kupovine karte.

CENA

Svaka cena podrazumeva svečano banket sedenje, neograničeno piće i kompletnu svečanu večeru! U ponudi nemamo barske stolove!

CENA OD 45€ do 70€ po osobi (cene pogledati na mapi ispod).

Restoranska sala -  45€ i 50€

Svečana sala:

Plava zona - 60€

Crvena zona - 70€

 

MAPA PROSTORA:

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In