KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA:  Jelena Karleuša
PIĆE:
Flaša Prosecco
HRANA:  Sitni ketering
CENA:  Od 50€
KONTAKT:  062 111 22 33
ADRESA

Terazije 25, Beograd

OPIS

Klub Kasina Nova godina - uvek prepoznatljiv po vrhunskoj atmosferi u samom srcu grada, ove godine zabavljaće vas Jelena Karleuša. Vatrena plavuša poznata po pravljenju još vatrenije atmosfere upotpuniće vašu proslavu Nove 2022.godine.

Obezbedite svoje mesto za najbolji provod u gradu pozivom na broj: 062/111-22-33

 

Proslavite Novu godinu u Kasina baru sa Jelenom Karleušom. Sjajan provod je kao i uvek zagarantovan kada je u pitanju novosadska barbika i proslava u Kasina baru!

 

MUZIKA:

U magičnoj novogodišnjoj noći u klubu Kasina bar zabavljaće vas Jelena Karleuša.

 

PIĆE:

Jedna flaša šampanjca Prosecco za svaki barski sto i svako visoko sedenje, odnosno jedna flaša šampanjca Moet za svako lux visoko sedenje i svaki separe.

 

HRANA:

Sitan ketering.

 

CENA:

-Šank 50 eur po osobi (uz kupljenu 1, 2 ili 3 karte)

-Barski sto 50 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa sivom bojom)

-Barski sto ispred bine 60 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi ispred bine označeni sa narandžastom bojom)

Ukoliko vas je 2 osobe, a ipak želite barski sto, a ne šank, postoji mogućnost da dobijete barski sto i da budete spojeni sa još 2 druge osobe za istim barskim stolom

-Visoko sedenje 60 eur po osobi (uz najmanje 5 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa zelenom bojom)

-Lux visoko sedenje 100 eur po osobi (uz najmanje 6 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su lux visoka sedenje označena sa ljubičastom bojom)

-Separe 120 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa crvenom bojom)

-Veliki separe 120 eur (uz najmanje 10 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa žutom bojom)

-Vip separe 150 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi.

 

MAPA PROSTORA

klub kasina nova godina mapa

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In