KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Šako Polumenta
PIĆE: Po utrošku
HRANA: /
CENA: od 35€
KONTAKT: 062 111 22 33, 062 262 212
ADRESA

Kolarčeva 3/18, Beograd 11000

OPIS

Klub Gotik je jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu u kojem možete slušati i uživati u nastupima najvećih zvezda sa Balkana. Pored atraktivnih nastupa, atmosfera je i više nego dinamična, zbog toga je klub Gotik jedan od najtraženijih klubova kada je Nova godina u pitanju.

Klub Gotik doček Nove godine i ovog puta vam priprema vrhunsko novogodišnje veče prepuno iznenađenja! Nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4 u veoma popularnoj Beton Hali. Nalazi se na mestu gde je nekada bio veoma poznat i popularan klub Magacin. Predstavlja savršeno mesto za sve one koji znaju šta je kvalitetan provod i kako treba da izgleda. Činjenica da u klubu Gotik možete uživati u vrhunskim nastupima i odličnom provodu, zato neka ovo bude vaš odabir za doček Nove godine 2023!

U klubu Gotik možete slušati uživo nastupe nekih od najpoznatijih imena naše muzičke scene u spektakularnom ambijentu. Osoblje kluba veoma je prijatno i profesionalno što će sa vrunskim ozvučenjem i svetlosnim efektima upotpuniti i učiniti vaš izlazak nezaboravnim. Kapacitet kluba Gotik je 500 ljudi što znači da ne morate da brinete za svoje mesto.

Šako Polumenta predstavlja jednog od najboljih pevača na Balkanu zato ne propustite najbolji doček Nove godine u Beogradu!

Za REPRIZU nastupa Marina Visković.

PIĆE

All Inclusive

CENA

Ulaz 1500 dinara

Uslovi:

Barski sto dalje od bine - po potrošnji
Barski sto bliže bini - 1 flaša
Visoko sedenje - 1 premium flaša
Separe - 2 premium flaše

 

MUZIKA

Uživaćete u nastupu dobro poznatog pevača koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim - ŠAKO POLUMENTA!

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

CENA

Cena karte kreće se od 35€.

Šank/Pult 35€
Barski Stolovi 50€ (flaša prosecca) (4osobe)
Visoko sedenje 75€ (2 flaše prosecca) (5osoba)
Separe 100€ (2 flaše Moeta) (6osoba)

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In