KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA:  Saša Matić
PIĆE:  Po utrošku
HRANA:  Švedski sto
CENA:  od 160€
KONTAKT:  062/111-22-33
ADRESA

Milentija Popovića 5, Beograd

OPIS

Hotel Hyatt Nova godina - Najuzbudljivija proslava Nove godine očekuje vas u Hotelu Hyatt Beograd uz Sašu Matića! Fantastični provod u novogodišnjoj noći se kao i svake godine, nastavlja u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Najelegantnija i najglamuroznij proslava novogišnje noći u Beogradu učiniće vaše veče savršenim!

 

Hotel Hyatt prirediće vam najsavršeniju proslavu Nove 2022 . godina u kojoj ćete posebno uživati uz jednu od najvećih zvezda Balkana Sašu Matića! Uz ovog sjajnog izvođača garantujemo vam fantastičnu atmosferu!

 

Imaćete priliku da prisustvujete najlepšem provodu u Beogradu koji će vam priuštiti najbolji hotel u Beogradu. Dozvolite sebi dozu glamura i obezbedite sebi karte na vreme!

Rezervišite na broj telefona 062/111-22-33

 

MUZIKA:

Hotel Hyatt i Nova godina, biće još savršenija uz Sašu Matića, koji će tokom čitave noći pevati svoje i druge velike hitove.

 

PIĆE:

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA:

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima Hotela Hyatt Beograd.

 

Hotel Hyatt Regency Beograd će se sigurno pobrinuti da posebno uživate u hrani i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

CENA:

Black zone - 160 eur

Silver zone - 170 eur

Gold zone - 190 eur

 

uključuje elegantno mesto za sedenje i svečanu večeru na bazi švedskog stola, spremljenu od strane vrhunskih kulinarskih eksperata Hotela Hyatt.

 

MAPA PROSTORA

hotel hyatt docek nove godine mapa

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In