KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: DJ's Marchez & Kizami
PIĆE: Po utrošku
HRANA: /
CENA: Od 1200 rsd
KONTAKT:  065 99 77 898
ADRESA

Jurija Gagarina 205, Beograd 11070

OPIS

Dragi Bravo je vremeplov koji jednu čitavu generaciju okuplja na jedno mesto i vraća u neka bolja, bezbrižna vremena! Većina pratilaca se seća tada najpopularnijeg tinejdž časopisa Bravo koji je beležio sve trendove 2000-tih.

Dragi Bravo doček Nove godine 2023 vam i ovog puta sprema nezaboravno novogodišnje veče gde vas očekuje odlična atmosfera i mnoštvo iznenađenja!

Danas nas „redakcija” Dragi Bravo svojim svakodnevnim, raznovrsnim objavama podseća na period odrastanja, pa nije začuđujuće što je postala jedna od najpopularnijih stranica na Instagramu… jer realno, koga uvodna špica Srećnih ljudi, misija za Izija ili Numa Numa ne vrate dvadesetak godina unazad, taj se verovatno rodio „prekasno”.

Za ovaj Novogodišnji doček, 31. decembra se vraćamo u 2000. na Beogradskom sajmu u Hali 4, ali i u Hali Čair Niš. Čekamo te da u šarenom outfitu uživamo uz hitove naše mladosti na najvećoj novogodišnjoj žurci u Srbiji do sada!

Proverite ponude Srpska nova godina

MUZIKA

Muzika Beograd

Za pravljenje fenomenalne novogodišnje atmosfere biće zadućeni DJ Marchez. Jedan od najpopularnijih djeva današnjice, svima dobro poznat, nekadašnji član TDI ekipe i DJ koji je na našoj pa tako i evropskoj sceni preko 20 godina, biće u novogodišnjoj noći za vas na Beogradskom sajmu u Hali 4 uz podršku .

Muzika Niš

DJ Dennis˛& DJ Chulli.

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

CENA

Cena Beograd

Cena karte (parter) - 1.200 rsd
Cena karte (VIP platforma) - 3.500 rsd

 

Cena Niš

Cena karte - 1000 rsd

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In