KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Paparazzo bend
PIĆE: Uskoro više informacija!
HRANA: Uskoro više informacija!
CENA: Uskoro više informacija!
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Nikole Tesle 12, Kopaonik

OPIS

Nova godina 2024 - Dolly Bell Kopaonik

Dolly Bell Kopaonik Nova godina 2024 – mesto gde caruje hedonizam.

U srcu Kopaonika, rodilo se novo mesto za prave hedoniste. Kopaonička gastronomska scena je dobila svoju dragocenu nadogradnju, a ime koje odjekuje je DOLLY BELL gastropub, smešten usred centra Kopaonika, sa prelepim pogledom na tri ski staze - Karaman Greben, Pančić i Krst.

 

DOLLY BELL KOPAONIK NOVA GODINA 2024


Dolly Bell Kopaonik je munjevito osvojilo srca pravih hedonista, svih onih koji znaju da cene dobar zalogaj, opuštenu atmosferu, kvalitetno pivo i najbolju muziku.

Kada padne noć, Dolly Bell Kopaonik se pretvara u epicentar zabave, uz živu muziku, nastupe najpopularnijih izvođača sa domaće muzičke scene i postaje savršeno mesto za provod sa prijateljima.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 

 

MUZIKA

 

novogodišnjoj večeri zabaviće Vas dobro poznati Paparazzo bandjedan od najtraženijih beogradskih bendova za privatne proslave. Njihovi nastupi obeležili su brojna venčanja, svadbe i druge privatne proslave. Paparazzo bend je prepoznatljiv po tome što su uvek nasmejani i dobro raspoloženi na njihovim nastupima.

Na linku ispod možete da poslušate kako Paparazzo band zvuči u izvođenju sjajne akustične obrade velikog stranog hita.

Paparazzo bend će doček Nove godine učiniti posebnim i nezaboravnim. Ukoliko želite i Vi da ih slušate i nezaboravno se provedete za doček, požurite i rezervišite svoje mesto na vreme!

CENA

 

Uskoro više informacija!

PIĆE

 

Uskoro više informacija!

HRANA

 

Uskoro više informacija!

LOKACIJA

 

Dolly Bell Kopaonik je restoran savremenog enterijera planinskog duha smešten u srcu Kopaonika, na adresi Nikole Tesle 12.

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In