KRATAK OPIS DOČEKA

Muzika: Live bend

Piće: Neograničena konzumacija

Hrana: Finger food

Kontakt: 062/111-22-33

Cena: Od 10€

ADRESA

Karađorđeva 75

OPIS

Dep bar je novootvoreni restoran u popularnom naselju Savamala, i nalazi se na adresi Karađorđeva 75, Beograd. Ambijent ovog otmenog restorana ostavlja utisak elegancije i uglađenog izgleda. U kombinaciji sa vrhunskim gastronomskim specijalitetima i perfektnom uslugom idealan je kao mesto za organizovanje vaših posebnih momenata, poslovnih ručkova ili bilo koja druga okupljanja koje planirate sa vašim najbližima ili sa vašim prijateljima.

 

Kada dođe lepo vreme i sunčani dani u ovom lounge baru se možete opustiti u prelepoj bašti koja je opremljena sa posebnim duhom, kako ne biste imali osećaj da ste u centru grada.

 

Gurmanski specijaliteti koji se posebno ističu u ovom restoranu je cepana butkica u vrućoj lepinji sa kajmakom, biftek spremljen po posebnoj recepturi šefa kuhinje, a od poslastica vam preporučujemo cheesecake sa nutelom koji zauzima posebno mesto u jelovniku.

 

Dep Lounge Bar Nova godina je pravi biser u moru raznih novogodišnjih dočeka. Otmeni ambijent ovog restorana, u magičnoj noći ostaviće poseban utisak elegancije i prefinjenosti uz fantastičnu ponudu hrane i pića. Veoma ljubazno osoblje ovog restorana pružiće vam fantastičan ugođaj kako biste se maksimalno prepustili fantastičnoj atmosferi za koju je zadužen prepoznatljivi bend.

 

dep bar nova godina

Pored sjajne atmosfere i ambijenta Dep Lounge Bara, očekuje vas bogata ponuda pića i hrane, kako bi se svaki gost osećao opušteno u dočeku Nove godine. Restoran Departman poseduje intimniji deo restorana koji je ograđen staklom i pruža sjajan pogled, otvorenos i svežinu.

 

Pogodnosti za goste:

besplatan internet

javni besplatan parking ispred restorana

video nadzor

plaćanje karticom

 

MUZIKA:

Dep Lounge Baru za Novu godinu uživaćete u fantastičnoj živoj svirci uz bend koji će vam prirediti veče za pamćenje.

 

PIĆE:

Dep Lounge Bar za Novu godinu ponudiće vam bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića a plaća se po utrošku.

 

HRANA:

U cenu je uključen bogat ketering na svakom stolu:

kanapei i mini sendviči, pita pica, posni trouglići sa pečurkama, zeljanica, korpice punjene urnebesom, princes krofnice punjene pilećom salatom, slane torte, sremski kulen, njeguški pršut, selekcija sireva.

 

CENA:

Cena karte iznosi

10€,

15€ ili

20€ u zavisnosti od položaja izabranog stola.

 

U cenu je uključen bogat ketering na svakom stolu – selekcija sireva, suhomesnatih proizvoda, mini peciva, sušenog voća i apetisana.

Piće se plaća po utrošku, a cene su iste kao i tokom ostatka godine.

 

MAPA PROSTORA:

Dep bar Nova godina mapa

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In