KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA:  Nesta i Jovana Matijević
PIĆE:  Po utrošku
HRANA:  A la carte
CENA:  1000 din
KONTAKT:  062/111-22-33
ADRESA

Karađorđeva 75

OPIS

Uplovite u sasvim drugačiju, magičnu zabavu pred novogodišnju noć i provedite je na najbolji način uz Dep bar Matinee! Prepoznatljiva atmosfera u predivnom enterijeru Dep bar Matinee-a zasigurno će podići vaš užitak na potpuno drugi nivo.

 

Prepustite se jedinstvenoj zabavi u vidu Matinee-a i otkrijte sve čari koje vas čekaju baš ovde, u Dep bar. Prefinjena selekcija pića će vam biti na raspolaganju tokom celog događaja, ali i fenomenalna hrana kako bi probudili vašu gurmansku stranu.  Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i budite deo najglamuroznijeg događaja u gradu.

 

 

MUZIKA:

Za novogodišnji matinee zabavlja će vas fenomenalni

 

Nesta - Đorđe Arsović i Jovana Matijević u pratnji benda.

 

Đorđe Arsović, poznatiji kao Nesta, aposlutni je miljenik beogradske publike čiji su nastupi uvek popunjeni do poslednjeg mesta i radnim danima. Svoju popularnost stekao je neverovatnom harizom, kvalitetnim glasom i energičnim nastupom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Jovana Matijević je jedan od onih vokala koji zavolite na prvo slušanje, dok je svoju ogromnu popularnost stekla učešćem u najpopularnijim reality formatu Zadruga, gde su mnogi imali priliku da je čuju kako peva.

 

 

PIĆE:

Pića će se naplaćivati po standardnim cenama.

 

 

HRANA:

A la carte po standardnim cenama

 

 

CENA:

Cena po osobi: 1000 dinara

 

 

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In